top of page
  • Yazarın fotoğrafıEsra Baydemir

NEDEN BAZI MARKALAR DAHA HIZLI BÜYÜYOR?

Güncelleme tarihi: 19 Ara 2023

Hiç merak ettiniz mi, neden bazı markalar ve isimler daha hızlı büyüyor, daha çok insana daha kolay ve kısa sürede ulaşıyor?

Çünkü başarıya giden yol her zaman zorlu bir patika değil. Asfalt bir yol da var.

Nefes alabildiğiniz bir yol. Binlerce kararı kısacık sürelerde alıp, güvenle devam ettiğiniz bir yol. Hatta doğru insanlarla buluştuğunuz ve birlikte yol alabildiğiniz... Tek ihtiyacınız olan kendinize bir rehber oluşturmanız.


Aslında biraz başının çaresine bakabilecek bir çocuk yetiştirmeye de benzetebiliriz markayı. Siz başka bir şeyle meşgulken de sağlıkla büyümeye devam eden bir çocuk herkesin hayali değil mi? Bu çocuğun ihtiyaç duyacağı etik kodları, değerleri, vizyonu ve hedeflerini içeren bir


rehbere sahip olması ve bunları benimsemesi hayatını ne kadar kolaylaştırır bir düşünün.

Robot veya algoritma ile marka oluşturamazsınız. Evet, markanızı, marka vaadinizi, temel mesajlarınızı, vizyonunuzu ve misyonunuzu geliştirmek için veri, analiz, araştırma ve daha fazlasını girdi olarak kullanabilirsiniz. Bazı tasarım araçları ile marka kitleri oluşturabilir veya hazır kitler satın alabilirsiniz. Ama marka rehberiniz olmadan hedefe giden yoldan sık sık çıkar, vakit ve enerji kaybedersiniz.

Marka rehberinizi geç kalmadan oluşturun, markanız hızlı ve sağlıklı büyüsün.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page